POKAZ KOLEKCJI MARIUSZA PRZYBYLSKIEGO

Hasłem przewodnim najnowszej kolekcji Mariusza Przybylskiego na sezon AW17 było „Fire Walk With Me". Pokaz odbył się 22 listopada w ATM Studio. Uzupełnieniem stylizacji na wybiegu były buty marki ECCO, jednego z głównych partnerów wydarzenia.

fot.Justyna.Majewska.bindupphoto.pl1114.JPG
Na pokazie polskiego projektanta pojawiły się m.in. Anna Dereszowska, Agnieszka Woźniak-Starak, Joanna Horodyńska, Katarzyna Warnke czy Katarzyna Figura. Wśród zaproszonych gości nie zabrakło także czołowych dziennikarzy, stylistów oraz blogerów ściśle związanych z branżą mody.

Do niedawna znany z zamiłowania do projektowania przede wszystkim męskich kolekcji, Mariusz Przybylski zachwycił prezentując w większości kobiece sylwetki. Do każdej z nich dobrano odpowiedni model butów ECCO, między innymi z najnowszej, zaawansowanej technologicznie kolekcji ECCO SHAPE i rewolucyjnej ECCO COOL. Zwiewne sukienki komponowały się idealnie z klasycznymi czarnymi szpilkami, do dopasowanych spódnic z charakterystycznymi dla projektanta zdobieniami pasowały botki na obcasie, natomiast eleganckie męskie buty zyskały zupełnie nowy charakter poprzez akcent w postaci kolorowych skarpet.

Inspiracją projektanta do stworzenia nowej kolekcji było połączenie dwóch skrajności:  kultury Indian oraz  wiktoriańskiej Anglii. Paletę barw otworzyła klasyczna biel przechodząca płynnie w głębokie odcienie kobaltu oraz wszechobecną czerń, którą przełamywała wyrazista czerwień.

Po pokazie zaproszeni goście, sukces projektanta świętowali w specjalnie przygotowanej na tę okazję przestrzeni.  Każdy uczestnik pokazu miał okazję m.in. z bliska przyjrzeć się wybranym modelom obuwia z kolekcji ECCO SHAPE w wyjątkowo zaaranżowanej strefie marki.

ECCO_pokaz_Przybylskiego - informacja_prasowa.pdf

fot.Justyna.Majewska.bindupphoto.pl1072.JPG

fot.Justyna.Majewska.bindupphoto.pl1053.JPG

CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!
ECCO Walkathon wraca we wrześniu!

Największy charytatywny spacer na świecie wraca do Polski i po raz dziesiąty odbędzie w Warszawie! Ponownie szczytny cel imprezy i dobra zabawa zjednoczą ludzi w słusznej sprawie. ECCO Walkathon rozpocznie się 15 września na warszawskiej Agrykoli.
WYGODA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE - PRESS DAY SS19 MARKI BIRKENSTOCK

W czwartek, 21 czerwca, na ulicy Brzozowej w Warszawie odbył się event marki BIRKENSTOCK. Zaproszeni goście – dziennikarze, styliści oraz blogerzy związani ze światem mody i lifestyle’u – mieli możliwość zobaczenia najgorętszych trendów na sezon S/S19, jednocześnie zapoznając się z historią rodzinnego brandu. Aliganza była odpowiedzialna za organizację i obsługę medialną eventu.
Z ORIENTEM W TLE – OPEN DAY AW18

7 czerwca 2018 miał miejsce Open Day w Aliganzie – dzień pełen atrakcji i niespodzianek, czekających na gości na każdym kroku. Towarzyszący wydarzeniu azjatycki klimat kraju kwitnącej wiśni, okazał się doskonałym tłem dla najnowszych kolekcji naszych Klientów.