POKAZ KOLEKCJI MARIUSZA PRZYBYLSKIEGO

Hasłem przewodnim najnowszej kolekcji Mariusza Przybylskiego na sezon AW17 było „Fire Walk With Me". Pokaz odbył się 22 listopada w ATM Studio. Uzupełnieniem stylizacji na wybiegu były buty marki ECCO, jednego z głównych partnerów wydarzenia.

fot.Justyna.Majewska.bindupphoto.pl1114.JPG
Na pokazie polskiego projektanta pojawiły się m.in. Anna Dereszowska, Agnieszka Woźniak-Starak, Joanna Horodyńska, Katarzyna Warnke czy Katarzyna Figura. Wśród zaproszonych gości nie zabrakło także czołowych dziennikarzy, stylistów oraz blogerów ściśle związanych z branżą mody.

Do niedawna znany z zamiłowania do projektowania przede wszystkim męskich kolekcji, Mariusz Przybylski zachwycił prezentując w większości kobiece sylwetki. Do każdej z nich dobrano odpowiedni model butów ECCO, między innymi z najnowszej, zaawansowanej technologicznie kolekcji ECCO SHAPE i rewolucyjnej ECCO COOL. Zwiewne sukienki komponowały się idealnie z klasycznymi czarnymi szpilkami, do dopasowanych spódnic z charakterystycznymi dla projektanta zdobieniami pasowały botki na obcasie, natomiast eleganckie męskie buty zyskały zupełnie nowy charakter poprzez akcent w postaci kolorowych skarpet.

Inspiracją projektanta do stworzenia nowej kolekcji było połączenie dwóch skrajności:  kultury Indian oraz  wiktoriańskiej Anglii. Paletę barw otworzyła klasyczna biel przechodząca płynnie w głębokie odcienie kobaltu oraz wszechobecną czerń, którą przełamywała wyrazista czerwień.

Po pokazie zaproszeni goście, sukces projektanta świętowali w specjalnie przygotowanej na tę okazję przestrzeni.  Każdy uczestnik pokazu miał okazję m.in. z bliska przyjrzeć się wybranym modelom obuwia z kolekcji ECCO SHAPE w wyjątkowo zaaranżowanej strefie marki.

ECCO_pokaz_Przybylskiego - informacja_prasowa.pdf

fot.Justyna.Majewska.bindupphoto.pl1072.JPG

fot.Justyna.Majewska.bindupphoto.pl1053.JPG

PREZENTACJA KOLEKCJI MANGO COMMITTED

12 października, we flagowym sklepie MANGO w centrum handlowym Junior, odbyła się prezentacja kapsułowej kolekcji Committed, wykonanej całkowicie z materiałów pochodzących ze zrównoważonych źródeł. W wydarzeniu wzięli udział liczni goście ze świata mody i lifestyle’u, w tym dziennikarze, styliści oraz blogerzy. Gościem specjalnym części eventu dla klientów była Jessica Mercedes.
Siła kobiecości według NISSY - prezentacja pierwszego w Polsce salonu marki

We wtorek 26-go września w centrum handlowym Arkadia odbyła się prezentacja pierwszego w Polsce flagowego salonu marki NISSA. Zaproszeni goście mieli okazję zapoznać się z nową kolekcją marki na sezon jesień-zima 2017/18 i z bliska przyjrzeć się ubraniom wykonanym z najwyższej jakości tkanin.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

Energia, zmysłowość i przebojowość – te słowa określają nie tylko Tezenis, ale też nową ambasadorkę marki, Karolinę Gilon. W czwartek, 21 września 2017 r., w sklepie włoskiej marki w centrum handlowym Arkadia w Warszawie odbyło się wyjątkowe spotkanie w formie modowej podróży pod hasłem #gilonXtezenis.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

ŚWIĘTUJ DZIEŃ KOBIET RAZEM Z MARKĄ VENIS!

Wielkimi krokami zbliża się do nas największe święto kobiet! 8 marca to szczególna data i doskonała okazja, aby sprawić prezent ukochanej osobie – mamie, siostrze czy przyjaciółce. W kolekcji Venis znajdziesz niezastąpione upominki, które sprawdzą się jako dodatek do każdej stylizacji!