POSTAW NA BŁYSK - KOLEKCJA SOLAR F/W 2016/17

Grudniowy czas spotkań, przepełniony świąteczną atmosferą, sprzyja eleganckim stylizacjom. W jesienno-zimowej kolekcji Solar, cekiny, połyskujące materiały oraz frędzle przywodzą na myśl amerykański szyk lat 20. Czas na błysk i glamour!

Okres Świąt i karnawału to wyjątkowy czas. Każda kobieta chce wyglądać nie tylko elegancko, ale i modnie. Inspiracje zaczerpnięte z lat 20. XX wieku odnajdziemy w jesienno-zimowej kolekcji Solar. Podróż w czasie do amerykańskiej dekady glamouru – to karnawałowa propozycja polskiej marki na zimowe świąteczne spotkania. W propozycjach F/W 16/17 królują sukienki – prawdziwy symbol kobiecości. Klasykę stanowi mała czarna – tym razem w wyjątkowym wydaniu. W Solar znajdziemy modele wyszywane koralikami bądź cekinami. Sukienka na ramiączkach, której dół zdobią delikatne frędzle – to prawdziwy hit karnawałowej kolekcji.

Stonowaną kolorystykę przełamują srebrzyste i złote odcienie, lejące materiały dodają eleganckim stylizacjom bardziej nonszalanckiego charakteru. Rozkloszowane spódnice z tiulu, metalicznej imitacji skóry czy ołówkowe modele z wytłaczanej tkaniny doskonale skomponują się z prostymi trykotami i bluzkami – tworząc subtelne, lecz stylowe zestawy.
160509_Solar_Adv_0378a.jpg
Obowiązkowym akcentem w świąteczno-karnawałowych stylizacjach są dodatki. Niepowtarzalna biżuteria – kolczyki, naszyjniki oraz modne broszki – i delikatne torebki, nadają szyku i doskonale uzupełniają wyjściowe kreacje.

160509_Solar_Adv_0382.jpg

Solar_błysk_ (6) 169pln.jpg

Solar_błysk_ (15) 149pln.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

POKAZ KOLEKCJI MARIUSZA PRZYBYLSKIEGO

Hasłem przewodnim najnowszej kolekcji Mariusza Przybylskiego na sezon AW17 było „Fire Walk With Me". Pokaz odbył się 22 listopada w ATM Studio. Uzupełnieniem stylizacji na wybiegu były buty marki ECCO, jednego z głównych partnerów wydarzenia.