MIEJSKI SPORTOWIEC

Dobra kondycja jest w modzie!

AW16_ECCO_SOFT5_28306350354_419,90pln.jpg
Podążając z duchem czasu, marka ECCO proponuje na najbliższe miesiące ECCO SOFT 5, które doskonale wpisują się w trend aktywnego trybu życia. Nowoczesne buty sportowe ze skórzaną cholewką stworzą w połączeniu z legginsami czy dżinsami nonszalancki look. Taka stylizacja stanowi idealną propozycję na każdy dzień w wielkim mieście, od spotkania ze znajomymi po casual brunch.
Wyrazisty czerwony kolor, wyjątkowo uszyta skóra i atrakcyjna forma. Te trzy elementy pozwolą dopełnić świeży look na dzień. Sławny kunszt marki ECCO to nieodłączna pewność jakości oraz innowacyjny, inspirowany technologią design, dzięki czemu kolekcja ma niezaprzeczalnie nowoczesny urok.

28301357462_SOFT5_F_A3.jpg

28306350354_SOFT5__910500790010_SCULPTURED_B_A3.jpg

28301357462_SOFT5_910500790010_SCULPTURED_B_A3.jpg

28306350354_SOFT5_A_A3.jpg

AW16_ECCO_Sculptured_Clutch_869,90pln.jpg

AW16_ECCO_Sculptured_Shoulder_Bag_1389,90pln.jpg

AW16_ECCO_SOFT_5_28301357462_429,90pln.jpg

AW16_ECCO_SOFT5_28306350354_419,90pln.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

BASKET HEART – NAJNOWSZY MODEL BUTÓW MARKI PUMA

Klasyczne sneakersy z odrobiną romantyzmu