Idealne prezenty na Święta

Jak co roku, o tej porze, każdy z nas zastanawia się nad doborem idealnych upominków zarówno dla siebie jak i swoich najbliższych - przyjaciół i rodziny. O nadchodzących świętach nie sposób zapomnieć. Pięknie oświetlone ulice wielkich miast, ośnieżone parki i skwery, wszechobecny zapach pierników przypomina nam o tym jedynym dniu w roku, na każdym kroku. By przygotować się do wigilijnego spotkania należy dokładnie przemyśleć każdy prezentowy wybór.

Untitled-9.jpg
Najważniejsze w kupowaniu prezentów jest dobranie odpowiedniego podarunku pod potrzeby i marzenia konkretnej osoby. Czasami ciężko wyjść naprzeciw oczekiwaniom swoich ukochanych dlatego warto zainwestować w uniwersalne, znane i lubiane świąteczne klasyki. Dla Pań najlepszym pomysłem będzie lśniąca, odświętna biżuteria – złoty wisiorek lub ciekawe kolczyki. Podczas zimowych spacerów idealnie sprawdzą się także eleganckie rękawiczki, stylowy szal lub tradycyjny, bożonarodzeniowy sweter, który latami będzie przypominał o wspólnie spędzonych świętach.

naszyjnik YES 1349,00 PLN
szpilki Liu Jo 1139,00 PLN
sweter Pakamera 1000,00 PLN
szalik New Look 69,99 PLN
kolczyki Solar 49,00 PLN
rękawiczki Gino Rossi 199,90 PLN
perfumy New Look 69,99 PLN
torebka Liu Jo 549,00 PLN
Pod świąteczną choinką nie może zabraknąć także prezentu dla niego. Kultowe poszetki, muchy i eleganckie koszule sprawdzą się w tej roli doskonale. Odszyte z wytwornego materiału krawaty doskonale prezentować się będą w zestawieniu z prostym, szarym swetrem, uzupełniając każdą świąteczną stylizację. Z drugiej strony – zimowe sportowe buty zachęcające do długich spacerów lub ciepła, wełniana czapka z pomponem stanowią piękny wyraz troski o naszych najbliższych. Jeśli chcesz nadać świętom nieco zabawnego charakteru, wybierz męskie bokserki w mikołajowy print – doskonałe dla brata lub znajomego.

czapka Levi's® 99,00 PLN
sweter Recman 179,00 PLN
mucha Recman 19,00 PLN
portfel Levi's® 229,00 PLN
krawat Recman 49,00 PLN
bielizna Intimissimi  89,90 PLN
plecak ECCO 799,00  PLN
buty Skechers 379,99 PLN
Untitled-10.jpg
Jeśli szukasz prezentu dla siebie samej, pomyśl nad subtelną świąteczną bielizną z koronki. Spraw prezent dla swojej skóry razem ze świątecznymi kosmetykami – masłem do ciała z żurawiną, żelem pod prysznic, kremem lub mgiełką do ciała o kojącym, bożonarodzeniowym zapachu.

bielizna Intimissimi 49,90 PLN

Untitled-11 copy.jpg

Untitled-9.jpg

Untitled-10.jpg

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.