Idealne prezenty na Święta

Jak co roku, o tej porze, każdy z nas zastanawia się nad doborem idealnych upominków zarówno dla siebie jak i swoich najbliższych - przyjaciół i rodziny. O nadchodzących świętach nie sposób zapomnieć. Pięknie oświetlone ulice wielkich miast, ośnieżone parki i skwery, wszechobecny zapach pierników przypomina nam o tym jedynym dniu w roku, na każdym kroku. By przygotować się do wigilijnego spotkania należy dokładnie przemyśleć każdy prezentowy wybór.

Untitled-9.jpg
Najważniejsze w kupowaniu prezentów jest dobranie odpowiedniego podarunku pod potrzeby i marzenia konkretnej osoby. Czasami ciężko wyjść naprzeciw oczekiwaniom swoich ukochanych dlatego warto zainwestować w uniwersalne, znane i lubiane świąteczne klasyki. Dla Pań najlepszym pomysłem będzie lśniąca, odświętna biżuteria – złoty wisiorek lub ciekawe kolczyki. Podczas zimowych spacerów idealnie sprawdzą się także eleganckie rękawiczki, stylowy szal lub tradycyjny, bożonarodzeniowy sweter, który latami będzie przypominał o wspólnie spędzonych świętach.

naszyjnik YES 1349,00 PLN
szpilki Liu Jo 1139,00 PLN
sweter Pakamera 1000,00 PLN
szalik New Look 69,99 PLN
kolczyki Solar 49,00 PLN
rękawiczki Gino Rossi 199,90 PLN
perfumy New Look 69,99 PLN
torebka Liu Jo 549,00 PLN
Pod świąteczną choinką nie może zabraknąć także prezentu dla niego. Kultowe poszetki, muchy i eleganckie koszule sprawdzą się w tej roli doskonale. Odszyte z wytwornego materiału krawaty doskonale prezentować się będą w zestawieniu z prostym, szarym swetrem, uzupełniając każdą świąteczną stylizację. Z drugiej strony – zimowe sportowe buty zachęcające do długich spacerów lub ciepła, wełniana czapka z pomponem stanowią piękny wyraz troski o naszych najbliższych. Jeśli chcesz nadać świętom nieco zabawnego charakteru, wybierz męskie bokserki w mikołajowy print – doskonałe dla brata lub znajomego.

czapka Levi's® 99,00 PLN
sweter Recman 179,00 PLN
mucha Recman 19,00 PLN
portfel Levi's® 229,00 PLN
krawat Recman 49,00 PLN
bielizna Intimissimi  89,90 PLN
plecak ECCO 799,00  PLN
buty Skechers 379,99 PLN
Untitled-10.jpg
Jeśli szukasz prezentu dla siebie samej, pomyśl nad subtelną świąteczną bielizną z koronki. Spraw prezent dla swojej skóry razem ze świątecznymi kosmetykami – masłem do ciała z żurawiną, żelem pod prysznic, kremem lub mgiełką do ciała o kojącym, bożonarodzeniowym zapachu.

bielizna Intimissimi 49,90 PLN

Untitled-9.jpg

Untitled-10.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

MIEJSKI SPORTOWIEC

Dobra kondycja jest w modzie!