COOL GIRLS

Obuwie spełniające wymagania najmłodszych, zwłaszcza małych dziewczynek, to nie lada wyzwanie dla rodzica. Musi być odpowiednie na aktywny dzień spędzony na placu zabaw, ale także przypaść do gustu naszej księżniczce. Czy jest to zadanie trudne? Zdecydowanie, ale też możliwe do zrealizowania!

73658301001_GINNIE_K_A3 (1).jpg
Pomimo młodego wieku, dziewczynki bardzo dbają o swój wygląd i styl, szybko kształtując własną opinię na temat tego, co chcą, a czego nie chcą nosić. Wygoda i funkcjonalność powinny iść w parze z modnym designem, razem tworząc buty, w których można wybrać się w każde miejsce.
ECCO URBAN SNOWBOARDER to idealny model, który sprawdzi się zarówno w szkole jak i w parku, zapewniając styl i komfort przez cały dzień. Wzrok przykuwają charakterystyczne wiązania – łatwe i szybkie w obsłudze w codziennym pędzie, podczas gdy GORE-TEXâ chroni przed przemoknięciem i utrzymuje stopy suche niezależnie od pogody.
Są jednak dni kiedy księżniczka musi wyglądać wyjątkowo elegancko. ECCO ALICIA to świetny wybór dla małych dziewczynek na każdy dzień – pozwala im się poruszać z swobodą i gracją godną przyszłej królowej stylu!

AW16_ECCO_ALICIA_72582201001_349,90pln.jpg

73658301001_GINNIE_M_A3.jpg

72216350642_LFS_AW16.jpg

73658201001_LFS_AW16.jpg

73658301001_73652259632_GINNIE_U_A3.jpg

73658301001_GINNIE_K_A3 (1).jpg

73658301001_GINNIE_A_A3.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

ROZGRZEWAJĄCA MOC ZAPACHÓW – LINIA AROMATHERAPY OD BATH & BODY WORKS

Zabiegany dzień, stres, zmęczenie... Jeśli potrzebujesz chwili oddechu i odpoczynku, koniecznie zadbaj o siebie, szczególnie w okresie zimowym! Dzięki linii Aromatherapy od Bath & Body Works nie tylko oderwiesz się na moment od rzeczywistości, ale i sprawisz niezwykłą przyjemność swojej skórze.