CHRISTMAS TIME

Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas w roku – warto się wtedy na chwilę zatrzymać i zastanowić co sprawi radość ukochanej osobie ale też i nam samym. Inspiracji zdecydowanie możemy szukać w świątecznej kolekcji Intimissimi. Hasło na tę magiczną porę? Zdecydowanie #IntimissimiXmas.

INTIMISSIMI_CHRISTMAS.jpgPLD728_PVD637_020.jpgPLD736_032.jpgINTIMISSIMI_ChristmasTime_RID1221_SBD1221_034.jpgINTIMISSIMI_ChristmasTime_BOD1221_002.jpgINTIMISSIMI_ChristmasTime_CL103O_013.jpg
Włoska marka proponuje jedyne w swoim rodzaju komplety bielizny – każda kobieta znajdzie tam swój wymarzony prezent świąteczny. Romantyczna, delikatna koronka w odcieniu pudrowego błękitu czy może zmysłowa, odważna czerwień i oryginalne wiązania? Decyzja należy do Ciebie, ale nie ma tu złych wyborów.

Wzrok w kolekcji Intimissimi przyciąga również kuszące body. Transparentny materiał przechodzi gładko w najmodniejszy w tym sezonie, królewski welur, dając niezapomniany look. W tym przypadku graj w odkryte karty i postaw na body jako podstawę stylizacji!

W nowej kolekcji zachwyca też elegancka marynarka, przystrojona mieniącymi się cekinami – sprawdzi się zarówno w zestawie z prostymi dżinsami, jak i kobiecą małą-czarną.

Przy okazji Świąt nie zapominamy również o mężczyznach, i w tym przypadku marka Intimissimi proponuje coś wyjątkowego – zabawne bokserki, nawiązujące kolorem i designem do stroju Mikołaja. Idealny prezent z lekkim przymrużeniem oka! Alternatywą będą modele zdobione oryginalnymi printami, od klasycznego wzoru Vichy po nadruki z pieskami czy pingwinami.

Zima to idealny czas na długie i relaksujące wieczory spędzone w gronie najbliższych. Na tę okazję strzałem w dziesiątkę okażą się miękkie i pełne wdzięku piżamy z linii easywear, dzięki którym panujący za oknami mróz nie będzie Ci straszny.

Święta coraz bliżej… Pozwól sobie na odrobinę (modnej) magii z kolekcją Intimissimi!

Intimissimi_SBU733_887_F_55409.jpg

RPD1225_1232_F_2114.jpg

PLD736_032.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

COOL GIRLS

Obuwie spełniające wymagania najmłodszych, zwłaszcza małych dziewczynek, to nie lada wyzwanie dla rodzica. Musi być odpowiednie na aktywny dzień spędzony na placu zabaw, ale także przypaść do gustu naszej księżniczce. Czy jest to zadanie trudne? Zdecydowanie, ale też możliwe do zrealizowania!