PREZENTACJA KOLEKCJI JOANNA KLIMAS FOR GINO ROSSI

1 grudnia 2016 roku, w warszawskim Atelier Joanny Klimas, odbyła się premiera kolekcji toreb stworzonych przez projektantkę specjalnie dla marki Gino Rossi. Zaproszeni goście – dziennikarze, styliści, blogerzy oraz celebryci – mieli okazję zobaczyć pięć wyjątkowych modeli wyeksponowanych w specjalnie zaaranżowanej przestrzeni pracowni projektantki.

Premiera najnowszej linii oraz oficjalne ogłoszenie współpracy polskiej marki z Joanną Klimas było nie lada wydarzeniem zarówno dla zaproszonych mediów, jak i celebrytów – na evencie pojawiły się m.in. Roma Gąsiorowska, Magdalena Mołek, Edyta Herbuś, Iza Kuna, Bogna Sworowska czy Dorota Williams. Każdy z przybyłych gości miał szansę nie tylko obejrzeć całość kolekcji, ale także osobiście porozmawiać z projektantką.
Gino Rossi już od lat słynie z niezwykle ciekawych współprac z polskimi projektantami – tym razem do ich grona dołączyła Joanna Klimas. Efektem tej intensywnej kooperacji jest kolekcja wyjątkowych toreb, perfekcyjnie odzwierciedlających potrzeby współczesnej kobiety. Wśród modeli znajdziemy np. praktyczną i niebanalną biodrówkę, inspirowane listonoszką siodło, małą, ale pojemną biju, a także większy klasyczny shopper.

GINO_ROSSI_JOANNA_KLIMAS_EVENT (2).jpg

GINO_ROSSI_JOANNA_KLIMAS_EVENT (3).jpg

GINO_ROSSI_JOANNA_KLIMAS_EVENT (6).jpg

PREZENTACJA KOLEKCJI MANGO COMMITTED

12 października, we flagowym sklepie MANGO w centrum handlowym Junior, odbyła się prezentacja kapsułowej kolekcji Committed, wykonanej całkowicie z materiałów pochodzących ze zrównoważonych źródeł. W wydarzeniu wzięli udział liczni goście ze świata mody i lifestyle’u, w tym dziennikarze, styliści oraz blogerzy. Gościem specjalnym części eventu dla klientów była Jessica Mercedes.
Siła kobiecości według NISSY - prezentacja pierwszego w Polsce salonu marki

We wtorek 26-go września w centrum handlowym Arkadia odbyła się prezentacja pierwszego w Polsce flagowego salonu marki NISSA. Zaproszeni goście mieli okazję zapoznać się z nową kolekcją marki na sezon jesień-zima 2017/18 i z bliska przyjrzeć się ubraniom wykonanym z najwyższej jakości tkanin.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

Energia, zmysłowość i przebojowość – te słowa określają nie tylko Tezenis, ale też nową ambasadorkę marki, Karolinę Gilon. W czwartek, 21 września 2017 r., w sklepie włoskiej marki w centrum handlowym Arkadia w Warszawie odbyło się wyjątkowe spotkanie w formie modowej podróży pod hasłem #gilonXtezenis.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

CHRISTMAS TIME

Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas w roku – warto się wtedy na chwilę zatrzymać i zastanowić co sprawi radość ukochanej osobie ale też i nam samym. Inspiracji zdecydowanie możemy szukać w świątecznej kolekcji Intimissimi. Hasło na tę magiczną porę? Zdecydowanie #IntimissimiXmas.