COCCODRILLO W ALIGANZA FASHION AGENCY

Wraz z początkiem grudnia do grona klientów Aliganza Fashion Agency dołączyła polska marka - Coccodrillo.

logo_zielone_nowy_kolor_zielony_1-1.jpg
Coccodrillo to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online.

Od grudnia 2016 Aliganza współpracuje z marką Coccodrillo w zakresie media relations oraz shoroomu stacjonarnego i wirtualnego. Obsługą klienta zajmie się zespół pod opieką Emilii Miksy.

Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży life-style, mody oraz beauty. Agencja działa na rynku od 2000 roku. Swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

logo_zielone_nowy_kolor_zielony_1-1.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

PREZENTACJA KOLEKCJI JOANNA KLIMAS FOR GINO ROSSI

1 grudnia 2016 roku, w warszawskim Atelier Joanny Klimas, odbyła się premiera kolekcji toreb stworzonych przez projektantkę specjalnie dla marki Gino Rossi. Zaproszeni goście – dziennikarze, styliści, blogerzy oraz celebryci – mieli okazję zobaczyć pięć wyjątkowych modeli wyeksponowanych w specjalnie zaaranżowanej przestrzeni pracowni projektantki.