COCCODRILLO W ALIGANZA FASHION AGENCY

Wraz z początkiem grudnia do grona klientów Aliganza Fashion Agency dołączyła polska marka - Coccodrillo.

logo_zielone_nowy_kolor_zielony_1-1.jpg
Coccodrillo to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online.

Od grudnia 2016 Aliganza współpracuje z marką Coccodrillo w zakresie media relations oraz shoroomu stacjonarnego i wirtualnego. Obsługą klienta zajmie się zespół pod opieką Emilii Miksy.

Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży life-style, mody oraz beauty. Agencja działa na rynku od 2000 roku. Swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

logo_zielone_nowy_kolor_zielony_1-1.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.