JOANNA KLIMAS FOR GINO ROSSI

Kolejnym projektantem, który dołączył do grona współpracujących z marką Gino Rossi została Joanna Klimas. Efektem tej intensywnej kooperacji jest kolekcja wyjątkowych toreb, które perfekcyjnie odzwierciedlają potrzeby współczesnej kobiety. Głowa zasada? Stylowo, lecz niebanalnie!

Idealna torebka to taka, która nie tylko pomieści wszystkie potrzebne drobiazgi, ale wyglądem dopełni naszą stylizację. Joanna Klimas w swoim najnowszym koncepcie z marką Gino Rossi nie tylko odnajduje klucz do sukcesu, ale wychodzi naprzeciw wszystkim zabieganym kobietom. Biznesowe spotkanie, wieczorne wyjście, weekendowy relaks – większość z nas stawia na praktyczność, jakość i styl bez kompromisów, niezależnie od okazji.
Klasa – tak jednym słowem można opisać kolekcję toreb Joanna Klimas for Gino Rossi. Można, ale nie trzeba, bo już po pierwszym rzucie oka nasuwają się kolejne określenia. Styl, elegancja, nowoczesność, trwałość, praktyczność, czyli wszystko, czego oczekuje modna, ale i przedsiębiorcza kobieta. Najnowsza kolekcja toreb dla Gino Rossi to linia pięciu wyjątkowych modeli w kilku wersjach kolorystycznych. Granat, śliwka, zieleń, zimna i klasyczna szarość to nie tylko odskocznia od klasycznej czerni, brązu czy beżu, ale nieoczywista baza niemal każdej stylizacji. Ponadczasowość to kolejny niewątpliwy atut torebek sygnowanych nazwiskiem projektantki – wysoka jakość wykonania połączona z klasycznym wyglądem sprawia, że nie będą jedynie sezonową zachcianką, a praktycznym dodatkiem na lata. Doskonałe gatunkowo miękkie skóry zestawione zostały ze sztywnymi materiałami, idealnie wkomponowując się tym samym zarówno w wizerunek marki Gino Rossi, jak i DNA samej Joanny Klimas. Minimalistyczne niemalże modele ozdobiono charakterystycznymi wybrzuszeniami – wyrazistymi, a zarazem skromnymi i delikatnymi. Do dwóch z nich dołączono także wymienne paski.
Jeśli wydaje ci się, że znalezienie złotego środka pomiędzy modą, elegancją, użytkowością oraz harmonijnymi proporcjami jest niemożliwe, musisz koniecznie zapoznać się z linią toreb zaprojektowanych przez Joanną Klimas specjalnie dla Gino Rossi. Proste, a zarazem wyrafinowane formy doskonale sprawdzą się w szafie każdej kobiety, stanowiąc nie tylko praktyczny dodatek, ale stylowe akcesorium na co dzień.

Więcej na: www.gino-rossi.com.

XK3601-ELB-BG00-0321-Ta_599,9.jpg

XJ3605-ELB-BGTK-0393-Tb_899,9.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

COCCODRILLO W ALIGANZA FASHION AGENCY

Wraz z początkiem grudnia do grona klientów Aliganza Fashion Agency dołączyła polska marka - Coccodrillo.