JUBILEUSZOWY PRESS DAY SS17 MARKI TOP SECRET

24 listopada 2016 roku w klubie Piękno odbyła się prezentacja najnowszej kolekcji Top Secret na sezon wiosna-lato 2017, połączona z jubileuszem 20-lecia marki. Gwoździem programu całego wydarzenia był reportaż rysunkowy w wykonaniu znanej ilustratorki, Eleny Ciupriny.

Nowatorsko zaaranżowana przestrzeń Piękna stanowiła idealne tło dla wiosenno-letnich propozycji Top Secret zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Damska kolekcja podzielona została na trzy linie – City, Casual oraz Drywash, w których znajdziemy bardziej formalne looki, ale także swobodniejsze outfity, a także sportowe sylwetki. Prawdziwym hitem okazały się kolorowe płaszcze, haftowane koszule oraz sukienki z dodającymi lekkości falbanami. Część męska natomiast stanowiła kwintesencję komfortu i stylu z miejską nutą. Wszystkie linie uzupełnione zostały o liczne akcesoria, wzbogacające całość stylizacji.
Top Secret, idąc śladem najgorętszych trendów, dla zaproszonych gości przygotowała dodatkową atrakcję, czyli performance ilustratorki, Eleny Ciupriny, obrazujący 20 lat marki. Licznie przybyli goście związani ze światem mody i lifestyle’u – dziennikarze, styliści, blogerzy oraz gwiazdy, m.in. Katarzyna Zielińska, Karolina Szostak czy Ela Romanowska – mieli okazję nie tylko zapoznać się z najnowszą kolekcją marki, ale także obejrzeć niepowtarzalny występ artystki oraz otrzymać swój portret wykonany przez Elenę. Pochodząca z Mołdawii rysowniczka to niezwykle zdolna absolwentka Szkoły Artystycznego Projektowania Ubioru w Krakowie.
Wyjątkowy klimat, doskonała kolekcja i niecodzienna aranżacja eventu sprawiły, że wszyscy zaproszeni goście poczuli wiosenno-letni klimat marki, będący idealną zapowiedzią przyszłego sezonu.

TOP_SECRET_PRESSDAY_SS17 (10).jpg

TOP_SECRET_PRESSDAY_SS17 (16).jpg

TOP_SECRET_PRESSDAY_SS17 (8).jpg

PREZENTACJA KOLEKCJI MANGO COMMITTED

12 października, we flagowym sklepie MANGO w centrum handlowym Junior, odbyła się prezentacja kapsułowej kolekcji Committed, wykonanej całkowicie z materiałów pochodzących ze zrównoważonych źródeł. W wydarzeniu wzięli udział liczni goście ze świata mody i lifestyle’u, w tym dziennikarze, styliści oraz blogerzy. Gościem specjalnym części eventu dla klientów była Jessica Mercedes.
Siła kobiecości według NISSY - prezentacja pierwszego w Polsce salonu marki

We wtorek 26-go września w centrum handlowym Arkadia odbyła się prezentacja pierwszego w Polsce flagowego salonu marki NISSA. Zaproszeni goście mieli okazję zapoznać się z nową kolekcją marki na sezon jesień-zima 2017/18 i z bliska przyjrzeć się ubraniom wykonanym z najwyższej jakości tkanin.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

Energia, zmysłowość i przebojowość – te słowa określają nie tylko Tezenis, ale też nową ambasadorkę marki, Karolinę Gilon. W czwartek, 21 września 2017 r., w sklepie włoskiej marki w centrum handlowym Arkadia w Warszawie odbyło się wyjątkowe spotkanie w formie modowej podróży pod hasłem #gilonXtezenis.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

Premiera Kalendarza YES 2017 – Siła Kobiecej Duszy

Tytuł Kalendarza YES 2017 sugeruje, że mamy do czynienia z mocą przekraczającą granice realnego świata. Na zdjęciach główne role grają przyroda i duchowa, kobieca siła. To one, obok modelki Oli Kędrzyńskiej i biżuterii YES, były inspiracją dla duetu The Kissinger Twins.