JUBILEUSZOWY PRESS DAY SS17 MARKI TOP SECRET

24 listopada 2016 roku w klubie Piękno odbyła się prezentacja najnowszej kolekcji Top Secret na sezon wiosna-lato 2017, połączona z jubileuszem 20-lecia marki. Gwoździem programu całego wydarzenia był reportaż rysunkowy w wykonaniu znanej ilustratorki, Eleny Ciupriny.

Nowatorsko zaaranżowana przestrzeń Piękna stanowiła idealne tło dla wiosenno-letnich propozycji Top Secret zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Damska kolekcja podzielona została na trzy linie – City, Casual oraz Drywash, w których znajdziemy bardziej formalne looki, ale także swobodniejsze outfity, a także sportowe sylwetki. Prawdziwym hitem okazały się kolorowe płaszcze, haftowane koszule oraz sukienki z dodającymi lekkości falbanami. Część męska natomiast stanowiła kwintesencję komfortu i stylu z miejską nutą. Wszystkie linie uzupełnione zostały o liczne akcesoria, wzbogacające całość stylizacji.
Top Secret, idąc śladem najgorętszych trendów, dla zaproszonych gości przygotowała dodatkową atrakcję, czyli performance ilustratorki, Eleny Ciupriny, obrazujący 20 lat marki. Licznie przybyli goście związani ze światem mody i lifestyle’u – dziennikarze, styliści, blogerzy oraz gwiazdy, m.in. Katarzyna Zielińska, Karolina Szostak czy Ela Romanowska – mieli okazję nie tylko zapoznać się z najnowszą kolekcją marki, ale także obejrzeć niepowtarzalny występ artystki oraz otrzymać swój portret wykonany przez Elenę. Pochodząca z Mołdawii rysowniczka to niezwykle zdolna absolwentka Szkoły Artystycznego Projektowania Ubioru w Krakowie.
Wyjątkowy klimat, doskonała kolekcja i niecodzienna aranżacja eventu sprawiły, że wszyscy zaproszeni goście poczuli wiosenno-letni klimat marki, będący idealną zapowiedzią przyszłego sezonu.

TOP_SECRET_PRESSDAY_SS17 (10).jpg

TOP_SECRET_PRESSDAY_SS17 (16).jpg

TOP_SECRET_PRESSDAY_SS17 (8).jpg

CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!
ECCO Walkathon wraca we wrześniu!

Największy charytatywny spacer na świecie wraca do Polski i po raz dziesiąty odbędzie w Warszawie! Ponownie szczytny cel imprezy i dobra zabawa zjednoczą ludzi w słusznej sprawie. ECCO Walkathon rozpocznie się 15 września na warszawskiej Agrykoli.
WYGODA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE - PRESS DAY SS19 MARKI BIRKENSTOCK

W czwartek, 21 czerwca, na ulicy Brzozowej w Warszawie odbył się event marki BIRKENSTOCK. Zaproszeni goście – dziennikarze, styliści oraz blogerzy związani ze światem mody i lifestyle’u – mieli możliwość zobaczenia najgorętszych trendów na sezon S/S19, jednocześnie zapoznając się z historią rodzinnego brandu. Aliganza była odpowiedzialna za organizację i obsługę medialną eventu.
Z ORIENTEM W TLE – OPEN DAY AW18

7 czerwca 2018 miał miejsce Open Day w Aliganzie – dzień pełen atrakcji i niespodzianek, czekających na gości na każdym kroku. Towarzyszący wydarzeniu azjatycki klimat kraju kwitnącej wiśni, okazał się doskonałym tłem dla najnowszych kolekcji naszych Klientów.