I AM BOLT

Historia, która inspiruje pokolenia

W kinach od 28 listopada

I Am Bolt Trailer - YouTube

I AM BOLT to historia najszybszego mężczyzny na świecie. Twórcy dokumentu towarzyszyli sprinterowi podczas jego treningów, podróży, zawodów i odpoczynku. Widzowie będą mogli z bliska przyjrzeć się życiu mistrza Olimpijskiego, żywej legendy sportu, ale i przyjaciela oraz syna. I AM BOLT pojawi się w kinach 28 listopada.

Nikt nigdy wcześniej nie był tak blisko Usaina Bolta. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć jaki naprawdę jest lekkoatleta, jego wyczerpujące treningi, problemy ze zdrowiem i wyzwania jakie stawia sobie by osiągnąć to o czym marzy.

W dokumencie cofamy się do młodości Usaina, dzięki wywiadom przeprowadzanym z jego najbliższymi – rodzicami, przyjaciółmi, agentem, trenerem i innymi lekkoatletami poznajemy niezwykły, intymny świat ikony sportu.

DSC_2664.jpg_CS41275.jpgDSC_3374-2.jpg_Cs46844.jpegDSC_0640 (1).jpg

Sam Usain Bolt, tak mówi o filmie: „Celem, dla którego powstał ten dokument jest pokazanie ludziom, jakie naprawdę jest moje życie… Co przeżyłem by znaleźć się tu, gdzie jestem. Pokazujemy to jaki jestem, co czuję i myślę. Wielu ludzi myśli, że wie już o mnie wszystko, cieszę się, że będą mógł ich zaskoczyć. I AM BOLT.”

Potrójny złoty medalista po raz pierwszy pojawi się na srebrnym ekranie 28 listopada podczas londyńskiej premiery. To niezwykłe wydarzenie będzie połączone z ekskluzywny wywiad z Usainem Boltem.

Film powstał w Pekinie podczas Światowych Mistrzostw, Olimpiady w Rio oraz Londynie, Niemczech i na Jamajce. I AM BOLT został wyprodukowany przez Fulwell 73, twórców takich filmów dokumentalnych jak Class of ’92 oraz In the Hands of the Gods, przy współpracy z Doyen Global. Producentem filmu jest Leo Pearlman, za reżyserię odpowiedzialni byli Gabe Turner i Ben Turner.

Usain Bolt jest ambasadorem marki Puma. Marka to oficjalny sponsor lekkoatlety.

UPHE CONTENT GROUP

Londyńskie UPHE Content Group to ośrodek Universal Pictures Home Entertainment, odpowiedzialnego za wydarzenia i produkcje rozrywkowe. UPHE Content Group należy do Universal Pictures Home Entertainment, które jest jednostką Universal Pictures – oddziału Universal Studios (universalstudios.com). Universal Studios należy do NBCUniversal, jednego ze światowych liderów wśród mediów oraz wiodących firm w rozwoju, produkcji i marketingu w obszarze szerokorozumianej światowej rozrywki. NBCUniversal w swoim portfolio posiada działania prasowe, telewizyjne, digital, współpracuje z czołowymi stacjami telewizyjnymi oraz parkami rozrywki. NBCUniversal jest filią Comcast Corporation.

O marce Puma

Puma jest jedną z wiodących marek sportowych, zajmująca się projektowaniem, rozwijaniem, sprzedażą i promocją obuwia, odzieży i akcesoriów sportowych. Od ponad 65 lat, Puma tworzy historię w oparciu o szybkie produkty dla najszybszych zawodników na świecie. Puma oferuje produkty sportowe w kategoriach takich jak: piłka nożna, bieganie, fitness, golf i sporty samochodowe. Stale angażuje się we współpracę z renomowanymi projektantami, wprowadzając do świata sportu innowacyjne produkty o niepowtarzalnym designie. Grupa odzieżowa Puma posiada takie marki jak Puma, Cobra Golf oraz Dobotex. Firma dystrybuuje swoje produkty do ponad 120 krajów, zatrudniając ponad 11 000 pracowników na całym świecie. Siedziba grupy odzieżowej Puma mieści się w Herzogenaurach w Niemczech. Więcej informacji na stronie internetowej http://www.puma.com

DSC_0640 (1).jpg

_CS41275.jpg

_Cs46844.jpeg

DSC_3374-2.jpg

DSC_2664.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

Geometric Sport

Geometryczne wzory są modnym i nowoczesnym rozwiązaniem od wielu sezonów. Tym razem przejmują sportową część garderoby! Bluzy, sukienki czy buty przyjmują w tym sezonie futurystyczną formę, dzięki której nadasz swoim stylizacjom minimalistycznego tchnienia.