I AM BOLT

Historia, która inspiruje pokolenia

W kinach od 28 listopada

I Am Bolt Trailer - YouTube

I AM BOLT to historia najszybszego mężczyzny na świecie. Twórcy dokumentu towarzyszyli sprinterowi podczas jego treningów, podróży, zawodów i odpoczynku. Widzowie będą mogli z bliska przyjrzeć się życiu mistrza Olimpijskiego, żywej legendy sportu, ale i przyjaciela oraz syna. I AM BOLT pojawi się w kinach 28 listopada.

Nikt nigdy wcześniej nie był tak blisko Usaina Bolta. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć jaki naprawdę jest lekkoatleta, jego wyczerpujące treningi, problemy ze zdrowiem i wyzwania jakie stawia sobie by osiągnąć to o czym marzy.

W dokumencie cofamy się do młodości Usaina, dzięki wywiadom przeprowadzanym z jego najbliższymi – rodzicami, przyjaciółmi, agentem, trenerem i innymi lekkoatletami poznajemy niezwykły, intymny świat ikony sportu.

DSC_2664.jpg_CS41275.jpgDSC_3374-2.jpg_Cs46844.jpegDSC_0640 (1).jpg

Sam Usain Bolt, tak mówi o filmie: „Celem, dla którego powstał ten dokument jest pokazanie ludziom, jakie naprawdę jest moje życie… Co przeżyłem by znaleźć się tu, gdzie jestem. Pokazujemy to jaki jestem, co czuję i myślę. Wielu ludzi myśli, że wie już o mnie wszystko, cieszę się, że będą mógł ich zaskoczyć. I AM BOLT.”

Potrójny złoty medalista po raz pierwszy pojawi się na srebrnym ekranie 28 listopada podczas londyńskiej premiery. To niezwykłe wydarzenie będzie połączone z ekskluzywny wywiad z Usainem Boltem.

Film powstał w Pekinie podczas Światowych Mistrzostw, Olimpiady w Rio oraz Londynie, Niemczech i na Jamajce. I AM BOLT został wyprodukowany przez Fulwell 73, twórców takich filmów dokumentalnych jak Class of ’92 oraz In the Hands of the Gods, przy współpracy z Doyen Global. Producentem filmu jest Leo Pearlman, za reżyserię odpowiedzialni byli Gabe Turner i Ben Turner.

Usain Bolt jest ambasadorem marki Puma. Marka to oficjalny sponsor lekkoatlety.

UPHE CONTENT GROUP

Londyńskie UPHE Content Group to ośrodek Universal Pictures Home Entertainment, odpowiedzialnego za wydarzenia i produkcje rozrywkowe. UPHE Content Group należy do Universal Pictures Home Entertainment, które jest jednostką Universal Pictures – oddziału Universal Studios (universalstudios.com). Universal Studios należy do NBCUniversal, jednego ze światowych liderów wśród mediów oraz wiodących firm w rozwoju, produkcji i marketingu w obszarze szerokorozumianej światowej rozrywki. NBCUniversal w swoim portfolio posiada działania prasowe, telewizyjne, digital, współpracuje z czołowymi stacjami telewizyjnymi oraz parkami rozrywki. NBCUniversal jest filią Comcast Corporation.

O marce Puma

Puma jest jedną z wiodących marek sportowych, zajmująca się projektowaniem, rozwijaniem, sprzedażą i promocją obuwia, odzieży i akcesoriów sportowych. Od ponad 65 lat, Puma tworzy historię w oparciu o szybkie produkty dla najszybszych zawodników na świecie. Puma oferuje produkty sportowe w kategoriach takich jak: piłka nożna, bieganie, fitness, golf i sporty samochodowe. Stale angażuje się we współpracę z renomowanymi projektantami, wprowadzając do świata sportu innowacyjne produkty o niepowtarzalnym designie. Grupa odzieżowa Puma posiada takie marki jak Puma, Cobra Golf oraz Dobotex. Firma dystrybuuje swoje produkty do ponad 120 krajów, zatrudniając ponad 11 000 pracowników na całym świecie. Siedziba grupy odzieżowej Puma mieści się w Herzogenaurach w Niemczech. Więcej informacji na stronie internetowej http://www.puma.com

DSC_0640 (1).jpg

_CS41275.jpg

_Cs46844.jpeg

DSC_3374-2.jpg

DSC_2664.jpg

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.