Królewski Welur podbija wybiegi i serca miłośniczek mody

Jest najmodniejszą tkaniną tego sezonu. Dowodem na to mogą być pokazy Gucci, Miu Miu czy Valentino. Aksamit króluje na torebkach, płaszczach, marynarkach, ale prawdziwy efekt „WOW" zapewnią Ci buty! Czym w tym sezonie zaskoczy nas oferta HEGO’S MILANO?

Niewiele istnieje na świecie tkanin tak eleganckich i szlachetnych jak welur. Trendsetterzy noszą go na dwa sposoby. Pierwszym jest zasada, według której nosi się ten materiał od stóp do głów. Drugi polega na wybraniu jednego aksamitnego elementu garderoby i na jego podstawie stworzenie stylizacji. Jeśli marzy Ci się wyrazisty akcent, postaw na efektowne buty.

Z miłości do klasyki

Jeśli cenisz klasyczne fasony, a Twoim ulubionym kolorem jest czerń – proste botki na obcasie idealnie sprawdzą się w jesienno-zimowych stylizacjach. Dzięki akcentowi w postaci charakterystycznego weluru, cały look nabierze niezwykłego charakteru. Wyjątkowy materiał zmienia się podczas chodzenia, ponieważ promienie słoneczne odbijają się na nim nieregularnie. Dobierając dżinsy do botków HEGO’S MILANO uzyskasz bardzo casualowy look, jeśli natomiast zdecydujesz się na szpilki stworzysz zestaw idealny na romantyczną randkę.

Gdy zwykłe szpilki to za mało

Kto powiedział, że ponadczasowe szpilki nie mogą wyglądać jeszcze modniej? Marka HEGO'S MILANO po raz kolejny udowadnia swoją kolekcją, że wpisuje się w największe światowe trendy. Obcasy na smukłej szpilce pokryte fantazyjnym aksamitem, dopasowana kobieca sukienka i elegancki długi płaszcz to wszystko czego potrzebujesz, by zrobić piorunujące wrażenie.

Przyciągając spojrzenia

Obserwując ulice modowych metropolii nie sposób nie zauważyć, że barwne naszywki i hafty są must-have tego sezonu! Co powiesz na prawdziwą eksplozję kolorów? Efektowne botki nad kostkę od HEGO'S MILANO to widowiskowe połączenie weluru z kwiatowymi aplikacjami.

Czy na ostatnie dni jesieni czy początek zimy – eksperymentuj śmiało z welurowymi dodatkami i zachwycaj niebanalnymi propozycjami butów od HEGO’S MILANO!

Pełna kolekcja dostępna w sprzedaży na stronie internetowej http://www.hegos.eu/.

2432_velluto_florato_verde_01_599,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_DE1002_velvet_lam_oro_01_499,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_DE1002_velvet_lam_argeho_01_499,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_hr5004_velvet_lam_argeho_01_749,9zł.jpg

2432_velluto_florato_nero_01_599,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_hr5004_ciniglia_nero_01_749,9zł.jpg

2432_velluto_florato_blue_01_599,90zł.jpg

welurki3.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

I AM BOLT

Historia, która inspiruje pokolenia