Królewski Welur podbija wybiegi i serca miłośniczek mody

Jest najmodniejszą tkaniną tego sezonu. Dowodem na to mogą być pokazy Gucci, Miu Miu czy Valentino. Aksamit króluje na torebkach, płaszczach, marynarkach, ale prawdziwy efekt „WOW" zapewnią Ci buty! Czym w tym sezonie zaskoczy nas oferta HEGO’S MILANO?

Niewiele istnieje na świecie tkanin tak eleganckich i szlachetnych jak welur. Trendsetterzy noszą go na dwa sposoby. Pierwszym jest zasada, według której nosi się ten materiał od stóp do głów. Drugi polega na wybraniu jednego aksamitnego elementu garderoby i na jego podstawie stworzenie stylizacji. Jeśli marzy Ci się wyrazisty akcent, postaw na efektowne buty.

Z miłości do klasyki

Jeśli cenisz klasyczne fasony, a Twoim ulubionym kolorem jest czerń – proste botki na obcasie idealnie sprawdzą się w jesienno-zimowych stylizacjach. Dzięki akcentowi w postaci charakterystycznego weluru, cały look nabierze niezwykłego charakteru. Wyjątkowy materiał zmienia się podczas chodzenia, ponieważ promienie słoneczne odbijają się na nim nieregularnie. Dobierając dżinsy do botków HEGO’S MILANO uzyskasz bardzo casualowy look, jeśli natomiast zdecydujesz się na szpilki stworzysz zestaw idealny na romantyczną randkę.

Gdy zwykłe szpilki to za mało

Kto powiedział, że ponadczasowe szpilki nie mogą wyglądać jeszcze modniej? Marka HEGO'S MILANO po raz kolejny udowadnia swoją kolekcją, że wpisuje się w największe światowe trendy. Obcasy na smukłej szpilce pokryte fantazyjnym aksamitem, dopasowana kobieca sukienka i elegancki długi płaszcz to wszystko czego potrzebujesz, by zrobić piorunujące wrażenie.

Przyciągając spojrzenia

Obserwując ulice modowych metropolii nie sposób nie zauważyć, że barwne naszywki i hafty są must-have tego sezonu! Co powiesz na prawdziwą eksplozję kolorów? Efektowne botki nad kostkę od HEGO'S MILANO to widowiskowe połączenie weluru z kwiatowymi aplikacjami.

Czy na ostatnie dni jesieni czy początek zimy – eksperymentuj śmiało z welurowymi dodatkami i zachwycaj niebanalnymi propozycjami butów od HEGO’S MILANO!

Pełna kolekcja dostępna w sprzedaży na stronie internetowej http://www.hegos.eu/.

2432_velluto_florato_verde_01_599,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_DE1002_velvet_lam_oro_01_499,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_DE1002_velvet_lam_argeho_01_499,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_hr5004_velvet_lam_argeho_01_749,9zł.jpg

2432_velluto_florato_nero_01_599,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_hr5004_ciniglia_nero_01_749,9zł.jpg

2432_velluto_florato_blue_01_599,90zł.jpg

welurki3.jpg

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.